Végül Nándi, az ünnepelt, egy olasz étterem, a Vapiano mellett döntött, amit már tesztelt egyszer. :)))
A Vapiano-ról azt kell tudni, hogy itt mindent helyben készítenek, és szinte mindent előtted. Mindketten tésztát választottunk. A szakács velünk szemben a pult mögött állt, és közvetlen neki kellett leadni a rendelést azaz, hogy milyen fajta tésztát kérünk fusillit, spagettit, pappardellát, conchiglie-t, tagiatellét vagy ravolit stb., és milyen szósszal. Szószokból is volt vagy 20 fajta. Én „scampi e spinaci”-t (rákos-spenótosat) választottam, míg Nándi a „filetto di manzo e rucola”-t (marhahúsos-rukkolásat). Miután elmondtuk mit kérünk, ott előttünk egy wokban el is készítette. Íme a végeredmény:
Rákos-spenótos |
Marhahúsos-rukkolás |
Amíg Nàndi a helyi sört kóstolta, én beújítottam egy hamisítatlan olasz desszerttel: a panna cottával. (Igen, nekem muszáj mindig desszertet is ennem :))) ). Isteni finom volt. El is határoztam, hogy megpróbálom majd otthon is elkészíteni.
Panna cotta |
Emese
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése